Jeg hedder Mikkel Mikjær Christensen, denne side udsprang oprindeligt af et slanke-projekt der nu har udviklet sig til en generel interesse for bodyhacking. Siden hed oprindeligt mikjaer.dk men pågrund af forvirring med mikjaer.com som tilhører min virksomhed introducerede jeg i foråret 2012 navnet bodyhacking.dk. Desværre skete der også det i 2012 at min mor fik en hjerneblødning, og min indsats har ikke været fokuseret siden.

Tilføjelse, sommer 2014: Derfor har jeg her pr. Sommer 2014 valgt mig et nyt mål. Jeg vejer idag 180kg, og har problemer med at gå fordi jeg sider inde hele tiden og fordi jeg bruger min hjerne 16 timer i døgnet og min krop i måske 2 – primært for at lave mad og gå på toilettet. Dét skal laves om.

Men kan man lave en side der kun handler om BodyHacking? Er det ikke et alt for lille emne?
Det er bestemt ikke et lille emne, der er skrevet flere hundrede bøger om emnet, de bruger nok ikke alle navnet men mange af dem gør. Lige i min situation er det vægttab der er i fokus, men alt fra bodybuilding, til plastikkirugi og doping hører under bodyhacking, så der er bestemt nok at tage fat i 🙂

Men hvad er BodyHacking?For at forstå det må vi først forstå ordet “hacke”, den bedste danske oversættelse jeg kan komme med er at “rode med” noget eller “fuske med” noget, dog bryder jeg mig ikke om fuske fordi det er lidt negativt ladet. Men det handler konkret om intelligente og alternative løsninger på kendte problemer. Hvis du skiller din toaster ad og bygger den om til et massage apperat, så har du hacket din toaster.

På samme vis kan man hacke kroppen, ofte handler det om viden. F.eks. hvis du er trist og deprimeret kan du med nogle simple teknikker løse op for dit humør – det kan godt være du har en grund til at være ked af det, men du er 100x mere effektivt ifht. at løse problemet hvis du ikke hænger med mulen.

Vi bruger hovedet til at forbedre os selv, hvorfor gå og være trist og deprimeret hele vinteren når en håndfuld D-Vitaminer om dagen kombineret med en rejse til sydens sol kan løse problemet?

Dét er BodyHacking, følg med her på siden og lær mere.