Mikes kogebog

Opskrifter
Mikkel Mikjær

Ribeyesteak med svampesauce

Jeg har længe eksperimenteret med at lave den helt rigtige sauce til mine oksebøffer, og der har resulteret i mange middelmådige og ødelagte saucer. Denne

Læs mere »
Opskrifter
Mikkel Mikjær

Shakshouka

Shakshouka er en mellemøstligt ret og betyder egentlig “sammenblandet ret”, oprindeligt fra Libyen men idag er den populær i det meste af mellemøsten og Nord-Afrika.

Læs mere »
Opskrifter
Mikkel Mikjær

Hurtig-stuvning med brocoli og oksekød

Ingredienser: 300g oksesmåkød 400g brocoli-buketter 5 store løg 1/2 L Fløde 2 boulion-terninger olivenolie sesamfrø engelsk sauce hvidløgspulver, salt, peber Brun småkødet i olivenolie på

Læs mere »
Opskrifter
Mikkel Mikjær

Lam i kokosmælk

Det her er faktisk ikke en opskrift, mere en note til mig selv om en opskrift jeg skal arbejde videre med. 300g lammekød skåret i

Læs mere »
Opskrifter
Mikkel Mikjær

Scottish Eggs alá LCHF

Til 6 æg: 500 g hakket oksekød, 12% 6 mellem-store danske landæg 3 pakker af den tykke bacon fra Tullip (4×6 stykker) Sennep og Salatmayonnaise

Læs mere »