Mikes kogebog

Kødbundspizza
Mine mange fejlede forsøg på at lave kødbund til min pizza har tilsyneladende været forårsaget af dårlige ovne, for det er nu med min nye

Low Carb Pizza … Finally 😀
Jeg har længe prøvet at skabe en pizzabund der føltes og smagte som rigtig pizza, det er vigtigt at man kan spise det med fingrene

Spaghetti og kødsovs
Ingredienser: 500g oksekød 250ml fløde 1/4 hvidkål 140g tomatpuré salt og peber 2 okseboulionterninger 100g smør Snit hvidkålen i food processoren og steg det i

Engleæg med bacon
4 æg 200ml fløde 250g bacontern purløg Steg bacontern til de er brune og næsten sprøde i en gryde, tilsæt derefter fløde og bacon under

LCHF – Brændende kærlig med blomkål
1 helt blomkålshoved 250g bacon 1/2 peberfrugt 1 stort løg Først pillede jeg blomkålet fra hinanden i små buketter, lagde dem i en skål med

LCHF Brændende Kærlighed
En halv pose frossen brokolibuketter (400g) En hel pose frosne snittede løg (200g) En hel pakke bacon i tern (200g) 50g smør 0-2 fed hvidløg