Mikes kogebog

Millionkål
Ingredienser: 300 g oksekød 300 g fintsnittet kål 250 ml fløde Soya 1 okseboulion terning salt peber paprika Kødet brunes i en sjat olivenolie, krydres

Pikantkål
Ingredienser: 300g fintsnittet salat basseret på hvid- eller spidskål, eksempel: Spidskål, Kinaradisser, Edamamebønner, forårsløg og solsikkekerner 1 stor spiseskefuld Pikantost fra Buko 1 1/2 stor

Kold Beef Salat
Ingredienser: 1 tilberedt bøf, evt. leftover 1/2 romaine salat Kold bearnaise / bearnaise mayo Olivenolie Æbleedike Affermans sennep Salt og peber Rør en vinagrette, af

Mellemmad på Peberfrugt
En nam madpakke eller en hurtig stillelse af den lille sult, en peberfrugt-side smut med mayonaise (evt. krydret) med ost eller pålæg.

Braiserede svinekæber
Ingredienser: 500g Svinekøber 4 Gullerødder 2 Løg 2 Hele hvidløg 2-3 dl hønseboulion 1/2 limfjordsporter Tørret timian Lauerberblade Limfjordsporter Tør kæberne og skær senen af,

Vandmelonsalat
Ingredienser: 1 Håndfuld frisk spinat 1 halv vandmelon 1 Puck ost 1 Håndfuld pinjekerner Balsamico Pinjekernerne svitses af på en varm pande i olivenolie, puckost