Mikes kogebog

Shakshouka
Shakshouka er en mellemøstligt ret og betyder egentlig “sammenblandet ret”, oprindeligt fra Libyen men idag er den populær i det meste af mellemøsten og Nord-Afrika.

Hurtig-stuvning med brocoli og oksekød
Ingredienser: 300g oksesmåkød 400g brocoli-buketter 5 store løg 1/2 L Fløde 2 boulion-terninger olivenolie sesamfrø engelsk sauce hvidløgspulver, salt, peber Brun småkødet i olivenolie på

Lam i kokosmælk
Det her er faktisk ikke en opskrift, mere en note til mig selv om en opskrift jeg skal arbejde videre med. 300g lammekød skåret i

Æggekage med medister og champignon
Ingredienser: 5 store æg 400g røges medister / lign. kød 100g champignon i skiver Revet ost Hvidløgssalt Purløg Smør Pil skindet af medisteren og skær

Scottish Eggs alá LCHF
Til 6 æg: 500 g hakket oksekød, 12% 6 mellem-store danske landæg 3 pakker af den tykke bacon fra Tullip (4×6 stykker) Sennep og Salatmayonnaise

Chef’s breakfast, til 3 dage
Denne ret har jeg ladet mig inspirere til af kokken og fødevare fanatisten Thonas Rode, han smed et billede på Instgram/Facebook med nogen han hurtigt