Mikes kogebog

Hjemmelavet humus
Ingredienser: 1 dåse kikærter 1-2 Solo-hvidløg 1 dl olivenolie 4 spsk citronsaft 1 tsk. stødt spidskommen 1 spsk tahin flagesalt og frisk/groftkværnet peber Kikærterne hældes

Braiseret svinemørbrad (andet forsøg)
Ingredienser: 600g svinemørbrad 1 (limfjords)porter 1 porre 5 løg 5 gullerødder 3 hønseboulionterninger 1/2 teskefuld flagesalt Svinemørbraden skæres i skiver, krydres med salt og peber

Braiseret svinemørbrad (første forsøg)
Ingredienser: 600g svinemørbrad 70g tomatpure 4 hele løg 4 store gullerødder 3 stængler bladselleri 1/4 knoldselleri Frisk timian 1 boulionterning 1 (limfjords) porter Mørbraden skæres

Broccolisuppe
2×600 g frosen broccoli 6 store løg 3 solohvidløg Æblecideredike 250 ml fløde 125 g fløde Stegte bacontern Fetaost eller permasanflager Smelt smøret i bunden

Boller i Karry
6 chevapchichi (alm. kødboller eller frikadeller kan også bruges) en god håndfuld broccoli buketter 1-2 store løg hakket i fine tern 1/4 L fløde 2 æg

Ribeyesteak med svampesauce
Jeg har længe eksperimenteret med at lave den helt rigtige sauce til mine oksebøffer, og der har resulteret i mange middelmådige og ødelagte saucer. Denne