Mikes kogebog

Rustik linsegryde
Ingredienser: 2 gode store pølser (240g) 1 dåse forkogte linser 2 single hvidløg 4 forårsløg 2 store almindelige løg 1 fond du chef med kylling

Butterchicken
Ingredienser 400-600g kyllingelår 700g frosne blomkålsris 100g smør 100ml A38 500ml piskefløde 5-6 store løg 2-3 tørrede chili 3 kardemommekapsler 1/2 teskefuld nelliker 2 teskefulde

Sydusa’nsk inspireret grønkål
300g grønkål 5 koteletter 5 kålpølser 3 store løg 2 røde peberfrugter 3 fed hvidløg 2 hønseboulionterninger 5 spiseskefulde æblecideredike hel sort peber, alehånde og

Fried cauliflower rice
300g blomkålsris 125g bacon i skiver 1 spiseskefuld soya 1 spiseskefuld fishsauce 2 spiseskefulde sesamolie 4 forårsløg 3 store fed hvidløg ingefær 3 æg Skær

Tundeller med chilimayo
Ingredienser: 1 æg 1 dåse tun 1 forårsløg salt, peber og chilimayo Olivenolie til stegning Tundeller er virkelig lækre, jeg blev opmærksom på dem efter

Sur Senneps Kål med medister
Ingredienser 4 stykker medister, cirka 300g Fint snittet kål, cirka 300g 2 teskefulde dijon sennep med top 4 teskefulde mayonaise med top 1 halv støget