Mikes kogebog

Blomkåls risotto

Ingredienser: 300g blomkålsris 200g blandede svampe 2 løg 100ml hønsebouillon 100g parmesan 100g smør 5g hakket persille 10ml Citronsaft Hvidvinseddike Salt Peber Note: Denne opskrift

Læs mere »
Opskrifter
Mikkel Mikjær

Laksesalat med kål

Jeg ender ofte med at lave alt for meget med så det her er et eksperiment der går ud på at undgå at overspise OG

Læs mere »
Opskrifter
Mikkel Mikjær

Laksefilet med broccoli

Ingredienser Groft salt Pebermix med hvidløg 250g laksefilet uden skæl 1 broccolihoved 1 portion hollandaise sauce Forvarm ovnen på 200 grader uden grill. Læg laksen

Læs mere »
Opskrifter
Mikkel Mikjær

Avocadosalat med rejer

Jeg har altid været glad for avocado, men jeg har også altid savnet at der var lidt bid i dem, jeg kan faktisk godt lide

Læs mere »
Opskrifter
Mikkel Mikjær

Butter Chicken

Ingredienser: 600g kyllinge-overlår (400g efter deboning og tilberedning) 400g frosne blomkålsris 100g smør 50ml tomatpuré 250 ml fløde 3 spiseskefulde kasuri methi Salt og peber

Læs mere »
Opskrifter
Mikkel Mikjær

Beef-slaw

Ingredienser: 500g hakket oksekød 1 spidskål 3 store løg 1 håndfuld ingefær 3 solo hvidløg / 8 almindelige fed 1 hel chili sesamolie ca. 50ml

Læs mere »