Mikes kogebog

Opskrifter
Mikkel Mikjær

Sur Senneps Kål med medister

Ingredienser 4 stykker medister, cirka 300g Fint snittet kål, cirka 300g 2 teskefulde dijon sennep med top 4 teskefulde mayonaise med top 1 halv støget

Læs mere »
Opskrifter
Mikkel Mikjær

Millionkål

Ingredienser: 300 g oksekød 300 g fintsnittet kål 250 ml fløde Soya 1 okseboulion terning salt peber paprika Kødet brunes i en sjat olivenolie, krydres

Læs mere »
Opskrifter
Mikkel Mikjær

Pikantkål

Ingredienser: 300g fintsnittet salat basseret på hvid- eller spidskål, eksempel: Spidskål, Kinaradisser, Edamamebønner, forårsløg og solsikkekerner 1 stor spiseskefuld Pikantost fra Buko 1 1/2 stor

Læs mere »
Opskrifter
Mikkel Mikjær

Kold Beef Salat

Ingredienser: 1 tilberedt bøf, evt. leftover 1/2 romaine salat Kold bearnaise / bearnaise mayo Olivenolie Æbleedike Affermans sennep Salt og peber Rør en vinagrette, af

Læs mere »
Opskrifter
Mikkel Mikjær

Mellemmad på Peberfrugt

En nam madpakke eller en hurtig stillelse af den lille sult, en peberfrugt-side smut med mayonaise (evt. krydret) med ost eller pålæg.

Læs mere »
Opskrifter
Mikkel Mikjær

Braiserede svinekæber

Ingredienser: 500g Svinekøber 4 Gullerødder 2 Løg 2 Hele hvidløg 2-3 dl hønseboulion 1/2 limfjordsporter Tørret timian Lauerberblade Limfjordsporter Tør kæberne og skær senen af,

Læs mere »