Sur Senneps Kål med medister

Ingredienser

  • 4 stykker medister, cirka 300g
  • Fint snittet kål, cirka 300g
  • 2 teskefulde dijon sennep med top
  • 4 teskefulde mayonaise med top
  • 1 halv støget teske gurkemeje
  • 2 spiseskefulde æblecideredike
  • 4 spiseskefulde vand

Sæt medisteren over, køb noget ordentligt, gerne hos slagteren – der må gerne være noget smag i, ellers kommer man til at savne sovsen. Jeg valgte en fra netto med røget bacon og chili. Man kunne sagtens have brugt halv så meget kød, men det var på dato og skulle spisses … what a shame 😛

Bland sennep og maynaise i en skål og rør det godt sammen, tilsæt gurkemejen og rør det ud, tilsæt så vand og edike, husk og ryst flasken, og rør det til sidst grundigt rundt, lad det trække til medisteren er færdig.

Hæld det snittede kål og dressingen i en pose eller en lukket skål, og ryst til dressing er jævnligt fordelt.

Velbekomme!