VLOG 006: Vlog 006: Stresshåndtering or Organic beef jerky


Sirloin Organic Beef Jerky, Chili

 • Energi:  1093 kj / 258kcal
 • Fedt: 3,5g
 • Kulhydrater: 1,7g
 • Protein: 55 g

Dufter godt, ingen sur duft som man normalt har i vacum-pakkede produkter – særligt beef jerky, har en god smag men er meget tør, der er altså noget at tygge på. Thumbs up for den miljø-rigtige indpakning og særligt genluk-muligheden – det er en af de helt store årsager til at jeg nok kommer til at købe den her variant igen.

Rating: 3 saftige bøffer


Sirloin Organic Beef Jerky, Ingefær og Sesam

 • Energi: 1124kj/266kcal
 • Fedt: 3,5g
 • Kulhydrater: 3,5g
 • Protein: 55g

Frisk smag, ingefæren dominerer på ingen måde men giver alligevel en kærkommen friskhed til produktet, det er dækket med sesamfrø hvilket også er med til at give produktet en helt anden karakter. Konsistensen er ligesom de andre varianter, og posen er også den samme smart pose. Det er helt klart lækkert med noget anderledes jerky så man kan variere lidt.

Rating: 3.5 saftige bøffer


Sirloin Organic Beef Jerky, Honey and juniper

 • Energi: 1173kj/277kcal
 • Fedt: 3,5g
 • Kulhydrater: 6,4g (!!!)
 • Protein: 55g

Sur lugt og alt for meget sukker, køber jeg ikke igen.

Rating: 2 sølle sæler