Vlog 004: Kongenshus mindepark, Top Herd Tango Tomato og Organic Beef Jerky, Traditional, Part 2

Top Herd, Tangy Tomato 

  • Energi: 1116kj/264kcal
  • Fedt: 4.1g / 1,9g mættet
  • Kulhydrater: 14g,2 / 12,1g sukker
  • Protein: 42.5g
  • Salt: 2,7g

Dette er først og frememst _ikke_ en lowcarb jerky, på trods af at Jerky House påstår det modsatte. Den kan godt spises og konsistensen er ok lidt til den hårde side. Men alt i alt er det ikke en jeg kommer til at købe igen.

Rating: 2.5 saftige bøffer

Organic Beef Jerky, Traditional

  • Energi: 1082 kj/256kcal
  • Fedt: 3.5g
  • Kulhydrater: 1.0g
  • Protein: 55.0g
  • Salt: 3.5 g

1g kh/sukker (honning) pr. 100g gør den her til det mest sukkerfattige produkt jeg til dato har prøvet, posen er fantastisk anvendelig og det ser ud som om den er lavet i genbrugsmaterialer uden overdrevet brug af plastik og med genluk. Selve jerkyen er meget tør, den gør sig helt klart bedst med masser af koldt at drikke til. Den har en stærk og god smag, små tynde skiver der er nemme at tygge og med en rigtig fyldig smag.

Rating: 3.5 Saftige bøffer