Ingredienser:

  • 100g frisk spinat (en god håndfuld)
  • 1 lille vandmelon (evt. en halv)
  • 150g frisk feta (Puck)
  • 50g solsikkekerner
  • balsamico eddike, olivenolie og peber

Skyld spinaten grundigt, og anret den i bunden af fadet. Skær vandmelonen i små tern og/eller mundrette bidder. Fordel herefter vandmelonen i et lag der max er 2-3 tern  tykt. Snit fetaen i tilsvarende stykker og fordel dem over fadet også.

Jeg bruger en forstøverflaske til olie og balsamico edie, og giver et par jævnt fordelte sprøjt udover retten herefter en lille smule stødt peber.

Varm en god klat smør op i panden og steg solsikkekernerne, evt. med en lille smule salt, til de får farte, og hæld dem ud i en si eller lad dem ligge på et stykke fedtsugende papir et par minutter.

Drys solsikkekernerne ud over retten og server det som desert eller som tilbehør til kødet. Det er fantastisk 🙂