Broccoligratin første forsøg

  • 1 håndfuldbroccolibuketter
  • 5 æg
  • 8 chevapchichi
  • 3-4 løg
  • Emmentaller

Det her er et eksempel på en ret der smager supergodt, men visuelt set måske godt kunne have været lidt. Det bliver den næste gang 🙂

Først gennemsteger du chevapchichi’erne på middel varme, herefteer tilsætter du de fint snittede løg og broccolibuketterne og krydrer med masser af spidskommen, salt og peber. Læg låget på til buketterne er tøet op, og skær den så i mindre skiver på panden. Her burdet jeg nok have drænet vandet – det gør jeg ihvertfald næste gang. Så fordeler du grøntsager og kød jævnt på panden, slår de 5 æg ud i en skål, og pisker dem hårdt, jeg brugte stavblender, og så hælder du det ud over massen, låg over og gir det et par minutter ved middel varme. (her var jeg for utålmodig og skruede op, det gav mig en lidt brændt smag nogen steder) Efter et par minutter river du lidt emmentaller (prøv nu bare og riv den selv … når først du har smagt det én gang bruger du aldrig revet “ost” igen!) ud over retten, skærer ud i mundrette stykker og serverer.

Jeg har ikke spist hele dagen så jeg kunne spise hele portionen, men jeg skulle mene at der var rigelig til f.eks. morgenmad for to her.

Jeg håber at kunne lægge en udgave med bedre billeder op næste gang jeg laver det, for det smagte meget bedre end det ser ud 🙂