• 2 snackpeber, en gul og en rød
  • 2 små friske løg
  • 250g bacon i tern
  • 2 dåser tun i olie
  • 250g mayonaise
  • salt, peber, hvidløgspulver
  • baby leaves og 3x125g mozzarella
  • 300g baby salat

Der er til 6 portioner, beregn 1 portion pr. person hvis det serveres som tilbehør eller 2 hvis det er hovedmåltid.

Fin-snit en gul og en rød snackpeber (two snackpeppers, red and yellow)

20160124_023420

 

 

 

 

 

 

Finsnit to små løg (two onions)

20160124_023801

 

 

 

 

 

 

Tilføj 250g tørstegt bacon (250g of diced and dry-roasted bacon)

20160124_023847

 

 

 

 

 

 

Tilføj to dåser tun i olie, lad olien dryppe fra (2 cans of tuna in oil)

20160124_024011

 

 

 

 

 

 

Bland det godt sammen

20160124_024223

 

 

 

 

 

 

Tilsæt 250g mayonaise

20160124_024348

 

 

 

 

 

 

Rør det godt sammen og smag til med salt, peber og hvidløgspulver (salt, peber, and powdered garlic)

20160124_024702

 

 

 

 

 

 

Jeg pakker to portion i køleskabet til senere brug:

20160124_025052

 

 

 

 

 

 

Anret en håndfuld babysalat med lidt mozzarella: (babyleaves and mozzarella)

20160124_025326

 

 

 

 

 

 

Cirka halvdelen af den resterende tunsalat udgør én portion

20160124_025358

 

 

 

 

 

 

Hvis man ikke får andet til skal der to portioner til før jeg bliver mæt, men kombineret med en bøf el. lign. vil der være til 3×2 portioner i overstående.