- 2 snackpeber, en gul og en rød
- 2 små friske løg
- 250g bacon i tern
- 2 dåser tun i olie
- 250g mayonaise
- salt, peber, hvidløgspulver
- baby leaves og 3x125g mozzarella
- 300g baby salat
Der er til 6 portioner, beregn 1 portion pr. person hvis det serveres som tilbehør eller 2 hvis det er hovedmåltid.
Fin-snit en gul og en rød snackpeber (two snackpeppers, red and yellow)
Finsnit to små løg (two onions)
Tilføj 250g tørstegt bacon (250g of diced and dry-roasted bacon)
Tilføj to dåser tun i olie, lad olien dryppe fra (2 cans of tuna in oil)
Bland det godt sammen
Tilsæt 250g mayonaise
Rør det godt sammen og smag til med salt, peber og hvidløgspulver (salt, peber, and powdered garlic)
Jeg pakker to portion i køleskabet til senere brug:
Anret en håndfuld babysalat med lidt mozzarella: (babyleaves and mozzarella)
Cirka halvdelen af den resterende tunsalat udgør én portion
Hvis man ikke får andet til skal der to portioner til før jeg bliver mæt, men kombineret med en bøf el. lign. vil der være til 3×2 portioner i overstående.