Jeg har brugt de sidste par måneder på at arbejde med mit stress-niveau, mere om det senere. Jeg er begyndt at hygge mig lidt i køkkenet igen, jeg har blandt andet købt en Slowcooker eller en såkaldt Crockpot … de første to forsøg resulterede i halvanden kilo ødelagt okse og svine kød … øv 🙁
Andet forsøg derimod var en morgenmadsret der efter sigende skulle kunne bruges som madpakke og opbevares i køleskabet et par dage.
Billedet er desværre ikke det bedste, nogen har stjålet mit kamera 🙁 , men det er så godt som det bliver indtil jeg falder over 50.000kr til et nyt kamera … dvs. dont hold your breath!
En crockpot eller en slowcooker er en amerikansk ting … jeg måtte ihvertfald købe min på Amazon – Elgiganten påstod godtnok at de havde en … men der var 14 dages levering, Amazon.co.uk var både billigere og hurtigere, også selvom det kostede 200kr at få ekspresslevering.
Anyway, selvom billedet ikke ser supergodt ud … så smagte det fantastisk:
- 6 store æg
- 1/2 teskefuld salt
- 1 teskefuld løgpulver
- 1 teskefuld hvidløgspulver
- 3-4 duske frisk timian
- 1/4 teskefuld peber
- 250 ml creme fraice, min 18%
- 250 ml snittede champingon
- 250 ml revet os (Jeg brugte Tex Mex fra rema … der må gerne være lidt smag i)
- 1 god håndfuld salatblade / spinat / baby leaves
- 250g skinke i tern.
Fremgangsmåde:
- Pisk æg, salt, peber, creme fraice, timian, løg og hvidløgspulver sammen til en tyk konsistent masse.
- Bland champingon, spinat, ost og skinke i og rør der rundt til det r godt blandet.
- Hæld en sjat olie i crockpotten (eller smør / spray smør / nonstick på)
- Hæld blandingen i crokpotten og sæt den temperaturen til “high” og timeren til “2 timer”
Enjoy 🙂