Jeg har brugt de sidste par måneder på at arbejde med mit stress-niveau, mere om det senere. Jeg er begyndt at hygge mig lidt i køkkenet igen, jeg har blandt andet købt en Slowcooker eller en såkaldt Crockpot … de første to forsøg resulterede i halvanden kilo ødelagt okse og svine kød … øv 🙁

Andet forsøg derimod var en morgenmadsret der efter sigende skulle kunne bruges som madpakke og opbevares i køleskabet et par dage.

944078_10208531256617513_9107001862868030095_nBilledet er desværre ikke det bedste, nogen har stjålet mit kamera 🙁 , men det er så godt som det bliver indtil jeg falder over 50.000kr til et nyt kamera … dvs. dont hold your breath!

En crockpot eller en slowcooker er en amerikansk ting … jeg måtte ihvertfald købe min på Amazon – Elgiganten påstod godtnok at de havde en … men der var 14 dages levering, Amazon.co.uk var både billigere og hurtigere, også selvom det kostede 200kr at få ekspresslevering.

Anyway, selvom billedet ikke ser supergodt ud … så smagte det fantastisk:

  • 6 store æg
  • 1/2 teskefuld salt
  • 1 teskefuld løgpulver
  • 1 teskefuld hvidløgspulver
  • 3-4 duske frisk timian
  • 1/4 teskefuld peber
  • 250 ml creme fraice, min 18%
  • 250 ml snittede champingon
  • 250 ml revet os (Jeg brugte Tex Mex fra rema … der må gerne være lidt smag i)
  • 1 god håndfuld salatblade / spinat / baby leaves
  • 250g skinke i tern.

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æg, salt, peber, creme fraice, timian, løg og hvidløgspulver sammen til en tyk konsistent masse.
  2. Bland champingon, spinat, ost og skinke i og rør der rundt til det r godt blandet.
  3. Hæld en sjat olie i crockpotten (eller smør / spray smør / nonstick på)
  4. Hæld blandingen i crokpotten og sæt den temperaturen til “high” og timeren til “2 timer”

Enjoy 🙂