Nemlig.com har græsfodret oksekød fra Irland

Jeg har fået min fryser tilbage, og den skal fyldes med hønsekødssuppe, broccoli og blomkål. Jeg ved godt at frisk smager bedre … men hvis jeg har det klargjort i frost så får jeg oftere taget mig sammen til at lave det 🙂

Men så faldt jeg sørme over det her:

http://www.nemlig.com/produkt/kod/oksekod/boffer–oksekod/striploin-steaks-min-2-dages-holdbarhed-4-stk-950-1050-g-irland.aspx

Græsfodret oksesteaks fra Irland, og de er endda selv klar over det “Det milde irske klima er præget af vind, salt og varme ude fra Golfstrømmen. Disse klimaforhold giver det irske kødkvæg masser af grønt, saftigt græs hele året. Resultatet er en helt unik kødkvalitet, der både kan genkendes på fedtmarmoreringen og smages, når bøffen ligger mør og saftig på din tallerken.

Jeg bestiller en portion nu … og hvis det lever op til forventningerne fortjener Nemlig.com et _kæmpe_ klap på skulderen.