bollerJeg har prøvet mange brød-erstatninger, men har aldrig rigtigt fundet noget der ramte plet hos mig. Enten har det været for groft(kernebrød) eller også har det været for gummiagtigt (brødblanding fra funktionel mat) men den her er super lækker. Den består af fiber, ost og æg – OG den kan laves i single-portioner, så man er ikke “tvunget” til at æde et helt rugbrød, men kan nøjes med 6 boller der kan nydes over et par dage.

Ingredienser:

  • 5dl revet ost
  • 5 æg
  • 2 spsk FiberHusk (Gul)
  • 4 spsk Polfiber

Det hele blandes godt sammen, og deles op i 6 ligestore klumper og formes som boller. Så flade som muligt, det giver bedst plads til pålæg. Så skal ovnen forvarmes til 200grader ved varmluft, og så skal de have 20-25 minutter.

De smager super lækkert når de er varme, og stadig udemærkede når de er kolde.