Screen Shot 2014-10-20 at 20.25.27

  • 1 aubergine
  • 2 courgetter
  • 2 store rødløg
  • 2 store alm. løg
  • 8 skiver flæskesteg uden svær
  • 500g bacon i tern
  • 300g kyllingefillet
  • 100g smør
  • 4-5 spksk. engelsk sovs

Nok til 5 personer.

Næste gang vælger jeg nok 2 auberginer og 1 courgetter, eller måske udlader jeg couargetterne helt de blev nemlig ret vandede.

Alt skal snittes i små 1x1cm tern, løgene gerne lidt større.

Steg baconen til den er gylden, hæld kylling og flæskesteg og løg i. Smag til med salt peber og engelsk sovs. Lad det simre i et par minutter før du tilsætter aubergine og couargetter (vi begik den fejl at hælde det i for tidligt så de blev alt alt for bløde … men det smagte stadig skønt).

Jeg vil prøve og perfektionere retten de næste par gange jeg laver den. Men det smagte super skønt, og konsistensen var genial. Næste gang laver vi spejlæg til 🙂

Der er kulhydrater i den engelske sovs, men det er så lidt at jeg ikke mener det gør noget – og iflg. flere andre LCHF fora er det også ok 🙂