10329268_10203937744142572_5686258897665840928_n

Ingredienser:

  • 1 hvidkålshoved
  • 4-5 løg (gerne blandet alm. og rødløg)
  • 2 dåser tomat purre (120g)
  • 1 spiseskefuld paprika
  • 2 spiseskefuld løgpulver
  • 2 spiseskefuld flagesalt
  • 20 pølser (leftovers)
  • 1/2L fløde
  • 2 svineboulionterninger
  • 150g smør

Opskrift:

  1. Skær pølserne i 1cm stykker og steg dem i smør til de er sprøde, sat dem til side.
  2. Skør kål i små stykker, fjern stokken.
  3. Skær løg i store stykker.
  4. Kom det hele i en gryde med det smeltede smør lad det stege til kålen er mør men stadig med lidt bid i.
  5. Hæld så fløden i og lad det simre en 5 minutters tid.
  6. Hæld så de to dåser tomatpurre i og drys boulionterningerne udover.
  7. Tilsæt papira og løgpulver, lad det simre i 5 minutter og smag herefter til med salt, samt evt. en boulionterning mere.
  8. Når smagen på kålen er på plads hælder du de sprødstegte pølsestumper i og lader det hele simre et par minutter.