Low Carb til den søde tand

Det kan være svært nogen gange at holde sig fra de søde sager, og der er da også mange bud på “low carb-safe” søde sager. Så lad os tage dem fra en ende af.

Lakerol Med Stevia, er min absolute favorit. Det smager udemærket og kan købes på de fleste tankstationer. Jeg har tidligere på året begået en video om emnet:

http://www.youtube.com/watch?v=mhLVnUSVpzs

Sukkerfrit slik fra DiaLife: Der er mange forskellige varianter, noget smager af pap, noget gir tyndsk<biip>d og andet smager himelsk og er bare generelt rart. Igen en lille video:

http://www.youtube.com/watch?v=aNTxnI1nHS0

Generelt kan man sige at Jelly Beans er gode, men man skal ikke spise for mange for det koster altså en tur på toilettet. Chokoladen jeg købte fra Dialife smage også udemærket … de har faktisk haft det i Rema også, jeg ved ikke om de har det mere. Pandekagerne smager udemærket, men jeg er ikke sikker på at de er så sunde som de giver sig ud for … men de smager nu godt alligevel.

Her var en om pandekagerne fra Dialife:

http://www.youtube.com/watch?v=0SIzDkCKagQ

Generelt har jeg prøvet _alt muligt_ kemi fra Dialife med forskellig succes:

http://www.youtube.com/watch?v=252tgULVxfw

Sukkefri Nellie Dellies fra Toms, søde med Stevia, de smager hamrende godt … og jeg har ikke mærket nogen dårlige resultater på trods af at jeg før har kværnet halvanden pose på en anften 🙂

http://nelliedellies.dk

 NetSlank.dk har et stort udvalg i Lakrids, jeg har prøvet stort set alle lakridserne hos NetSlank.dk – og det geniale ved dem er at de er _proppet_ med fiber. F.eks. har Salmiak Hagl intet mindre end 89g kostfibre.

 

Der findes mange flere, men det var lige en hurtig liste over noget at det jeg selv har prøvet.