McMike … McWhat?

Hvis jeg er på farten og ikke lige føler jeg har mulighed for at finde noget rigtig mad tager jeg på McDonalds hvor jeg bestiller 2 (hvis jeg er sulten):

Quarter Pounder’s

  • uden ketchup
  • uden løg
  • uden pickels
  • med ekstra ost
  • med ekstra kød
  • med bacon

Der er normalt 37g kulhydrat i én burger, når jeg piller pickles og ketchup ud vil jeg skyde på at vi er nede på 25-30g, efterfølgende fordobler vi kødmængden og vi står nu med cirka 250g kød og 30g kulhydrater. Det giver 12g pr. 100g kød, hvilket er meget men det betyder at jeg reelt kan kværne 10 burgere og stadig holde mig under 150g kulhydrater om dagen.

Det syntes jeg bestemt ikke er en god ide … men i forhold til at spise sandwich, rundstykker, pomfritter el. lign. så er det her _bestemt_ en acceptabel løsning 🙂

Velbekomme!