DGI Huset i Herning

Jeg har været i DGI Huset i Herning, og det må jeg indrømme var en rigtig positiv overraskelse. Jeg må indrømme at det ikke startede vildt positivt, jeg gik ind til receptionen og spurgte om jeg høre lidt om svømmehallen og de forskellige billet-priser … så kiggede knægten dumt på mig og sagde “øhhh … det koster 40 kroner”.

Nå … jammen så tog vi den pædagogiske hue på og begyndte “Er der boblebad?”. “Koster det ekstra?”, “Sauna?” osv … efter lidt frem og tilbage viste det sig at alting kostede det samme … næsten da, men vi købte ihvertfald en billet og tog direkte op i wellness afdelingen, varmtvandsbassinet var på ingen måde noget at råbe hurra over … det er ikke særlig stort og ikke særlig dybt, dog er der et decideret boblebad i selve svømmehallen – men der er adgang for børn, så det er sjældent der man går hen for at slappe af.

Derimod havde de et vidunderligt koldtvandsbassin, og deres Saunagus tema (som så faktisk viste sig at koste ekstra … men vi fik lov at “opgradere” hvis vi lovede at betale når vi gik) var simpelthen perfekt, vores guide “Mike” var meget opmærksom på alle gæsterne og deres ve- og vel, der blev serveret grøn the, peanuts, rosiner og wasabi nødder og vi blev udsat for hele 4 dufte, ansigts scrub og facescrub, det var super nice.

Som afrundinge var der (uopvarmede) hottubs på taget, solen var ikke lige i sit heldige hjørne den dag så vi opgave dem hurtigt igen … men på en varm dag kan jeg sagtens forestille mig at de ville være super dejlige.

Derudover var alle flinke og imødekommende, jeg kommer _helt_ sikkert igen.

DGI Huset i Herning kan bestemt anbefales 🙂