Jeg fik lige en venlig kommentar fra en læser idag om at der havde været lidt stille på bloggen på det sidste, “av for den” så må jeg jo hellere komme igang. Status er den at jeg har døjet en del med min ryg på det sidste, først et “hekseskud” for halvanden måned siden cirka og senest her i Mandags fik jeg en klemt nerve  ryggen, iflg. hhv. min læge og min kiropraktor er det forstadiet til en, diskusprolaps så jeg blev sendt hjem og hvile mig.

Den sidste tid har jeg fokuseret rigtig meget på stress, og på at få min nattesøvn – det har selvfølgelig været forstyrret af søvnløse nætter med rygsmerter og stress på arbejdet … Rygsmerterne kan jeg ikke gøre så meget ved, jo jeg kan betale flere penge til min kiropraktor ;-), og stress på arbejdet er jeg ved at løse i det at jeg har ansat en kammerat til at aflaste mig på nogle af de områder hvor jeg laver meget ensformigt arbejde efter parolen at det er nemmere at ansætte en person man stoler på og lære ham det han skal kunne, end det er at ansætte en der kan det man skal brug og opbygge tillid efterfølgende.

Mine rygproblemer her har været et kæmpe wakeup call for mig, så jeg er mega motiveret på at komme igang igen når jeg er færdig med at ligge ned. Istedet for at se den daglige times motion som spildt arbejde, ser jeg den som en sygedag jeg ikke behøver afholde 🙂

Kommentar go feedback er super-sprød motivation, men det er godtnok nederen at være sengeliggende og fyldt med motivation for at rørre sig 🙁