Nu er det sku blevet sommer … det har været et yderst turbulent forår, det har i den grad gået både op og ned, og fokus har været på alt andet end mit helbred (det skal laves om nu … bla bla bla, den sang har i hørt før) men i enden ser det ud til at det går nogenlunde, der er meget så vi tager det på punktform:

  • Nytår: Mig og et par kammerater fyrede op i grillen og fejrede nytår med manér, i ugen efter brugte vi en del tid på at sætte min lejlighed i stand, få indrettet en arbejdsplads hjemme i hjørnet af stuen med udsigt over byens tage, super lækkert.
  • Januar: Jeg startede på uddannelse … noget jeg længe havde glædet mig til, super søde klassekammerater og generelt var jeg bare ovenud lykkelig over at være kommet igang.
  • Februar: Min mor får en hjerneblødning, ligger i koma i 3 uger. Skolen, kuren, jobbet blev lige sat på pause/droppet
  • Marts: Min mor overlevede både operation og koma, men er hjerneskadet,
  • April + Maj: Jeg generhverver mit kørekort …
  • og køber mig en smart lille Fiat 500C (Ja, jeg kan godt være i den :P)
  • Jeg lancerer Payblogging ApS og får kæmpe success, presseomtale, masser af tilmeldinger … og en forsinkelse af 2. release som pt. har gjort at vi ikke har tjent noget endnu.
  • Maj: Jeg fylder 29år, hygger hos mine forældre, nyder solen, bliver solbrændt.
  • Slutningen af Maj : Jeg modtager en af de største ordrer i firmaets historie (den ligger ihvertfald i top 5)

Nej … fremskridtende på hjemmefronten gør det selvfølgelig ikke ud for at min mor er syg, men det er så sandelig da nemmere at holde skruen i vandet når det kører godt på hjemmefronten 🙂

Jeg er så småt ved at gen-omlægge min kost, jeg har taget 10kg på igen og starter nu altså næsten forfra 🙁 … men tilgengæld kender jeg vejen nu og jeg ved hvad jeg skal gøre, _så_ handler det bare om at gøre det igen 🙂 … jeg vil starte ud med at sætte tænderne i den steak der har hygget sig på grillen mens jeg lagde sidste hånd på det her indlæg 🙂