Du skal bruge: (til 3 stk)

  • 4 æg (jeg brugte pasteuriserede)
  • 1 pakke bacon i tern
  • 1 pakke cocktail pølser
  • en håndfuld revet ost
  • 2 røgløg

 

 

 

Steg først pakken med bacon, snit cocktail pølserne og hæld dem i når baconen har fået farve snit løgene med det samme herefter og kom dem på til sidst. Når baconen er sprød så hæld _alt_ fedtstoffet fra, lad det evt. stå i en si, hæld derefter fylder du hver muffinform med “fyld” til kanten, og hælder efter æg (hvis ikke du bruger pasteuriserede æg så slå dem ud i en skål og pisk æggeblomme og hvide sammen) i hver til det når kanten. Hos mig passede det lige med 4 æg til 3 muffins. Til sidst strøer du dem med revet ost.

De skal ha 15 minutter ved 175 grader, tjek om toppen er hård hvis ikke så giv dem 5 min mere.

Jeg vil eksperimentere med andre muffin-opskrifter når jeg lige får tiden, jeg tænker blandt andet på blomkål og brokoli i, blomkål kan bruges som ris/mel erstatning, en anden mulighed var også at lege med kikærtemel … under alle omstændigheder skal jeg have købt nogen flere muffinforme 😛