… Og jeg vil i samme omgang fraråde alle andre der forventer at blive behandlet ordentligt at handle i Jysk Sengetøjslager.

Jeg var i Jysk for at købe et nyt sofabord, da jeg var derinde ville jeg lige kigge på en ny seng også … Jeg havde sparet sammen et stykke tid og gik og havde det skidt i ryggen, så jeg skulle have en ny seng …

Det endte med, at jeg faldt for deres næstdyreste seng … En elevationsseng til 16.000kr, som skulle leveres 3 dage efter … Sofabordet fik vi med hjem med det samme.

Da vi kom hjem og samlede bordet viste det sig, at det ene bordben var i stykker … Vi forsøgte at lime det men uden succes, næste morgen ringede jeg til jysk og bad om et nyt bordben … Det kunne ikke lade sig gøre, jeg skulle komme ind med hele bordet, jeg kunne ikke bare nøjes med at komme med det bordben der var i stykker …. Og det ville desuden tage mindst en uges tid …. Men det var der ikke noget at gøre ved … De ville dog godt bestille det hjem inden jeg kom ind med det andet, så jeg kunne udsætte taxa-turen en 4-5 dage.

To dage efter kom sengen … Det var et puslespil af en anden verden, jeg blev et øjeblik i tvivl om jeg havde været i IKEA eller Jysk :-/

Det viste sig dog hurtigt, at sengen var skæv … Den var simpelthen svejset forkert sammen … Jeg ringede igen, og fik som forventet at vide, at hele sengen skulle skiftes … ÓG at jeg skulle sove på gulvet i fem dage indtil de kunne tage sig sammen til at komme med en ny seng … Det er fandme service for 16.000 kr … Ved ikke med jer andre, men det er sgu mange penge for mig.

Jeg følte mig snydt og bedraget for at sige det mildt!

Så idag kom de endelig med en ny seng og et nyt bord til mig … For det første kom de for sent, de lovede at være her inden 18.00 og ringede så klokken 17 og ændrede det til klokken 20 … Og kom så 20:30

Short story … Bordet ser _helt_ anderledes ud, er misfarvet og har mærker, den nye seng var transportskadet … Jeg beholdt bordet men sengen tog de med … Både den nye og den gamle …

Bottom line … Nu har jeg taget to dage fri fra arbejde for at vente på deres skodvarer, min lejlighed ligner lort og jeg kommer sikkert til at bruge en arbejdsdag mere hjemme, fordi det åbenbart er for svært at levere det man er blevet betalt for at levere 🙁

Fuck jeg hader at blive taget i røven…