Ingredienser:

Grissen kommes i et ildfast fad og skal lige have en 5-8 minutter i en forvarmet ovn ved 250grader, gerne med grill, så tager du den ud og trækker den fra hinanden med to gafler og fordeler den ud over hele det ildfaste fad i et tyndt lag og drisler lidt olivenolie over. Dernæst skal den have 20-25 minutter mere, eller indtil kødet er let sprødt og knasende.

Mens grisen er i ovnen rører du hummus sammen med Shiraca, jeg brugte cirka 4 spiseskefulde – er du ikke til stærk mad ville jeg nøjes med en.

Min plan er næste gang at tilfølge nogle friske grøntsager til retten, fintsnittede peberfrugter og lidt løg (skarlotte eller forårsløg) som så enten bliver drysset over eller rørt ind i hummusen.

Det mætter super godt og er en lækker måde at få pulled pork på uden brød 🙂

I ovenstående er der nok til 2 portioner … Mike åd det hele … Mike er mæt nu 😛 *puh*