Det her er faktisk ikke en opskrift, mere en note til mig selv om en opskrift jeg skal arbejde videre med.

  1. 300g lammekød skåret i småstykker, krydret med salt, peber og basilikum.
  2. En dåse kokosmælk og en kvart pakke smør bringes i kog på en pande, lammekødet tilsættes og tilberedes i 10-15 min ved lav varme.
  3. Når kødet er gennemstegt men stadig mørt tages panden af blusset, et æg slåes ud i en kop og mikses godt med en gaffel.
  4. Ægget blandes langsomt i under omrøring så sovsen tyknes en smule. Resultatet bliver en lidt klumpet grålig sovs med tydelige oregano korn i.

Forslag til udvikling:

  1. Måske to æg istedet?
  2. Overvej at jævne med løg?
  3. Tilsæt grøntsager? Ihvertfald løg, men evt. aubergine eller squash?
  4. Prøv med kylling istedet for lam?