Ingredienser:

  • 300g oksesmåkød
  • 400g brocoli-buketter
  • 5 store løg
  • 1/2 L Fløde
  • 2 boulion-terninger
  • olivenolie
  • sesamfrø
  • engelsk sauce
  • hvidløgspulver, salt, peber

Brun småkødet i olivenolie på en pande krydret med salt, peber, hvidløgssalt og en god spiseskefuld sesamfrø. Når kødet er blevet brunet skruer du ned for det og hælder brocoli buketterne i.

Snit de 5 løg fint og brun dem på i en kasserolle, i en sjat olivenolie, når de har fået farve tilsætter du fløden, de 2 boulion terninger og 10 skvæt engelsk sauce, lad det simre lidt og brug så stavblenderen til at purere løgene med.

Blandt kød og sovs sammen i pande/gryde (afh. af hvor der bedst er plads) og lade det simre en 5-6 minutter.

Drys lidt sesamfrø ved servering.